מתכון קלאסי ושימושי לסלט רוסי, או סלט תפוחי אדמה במיונז מכיל מרכיבים רבים, משביעים ובריאים. ניתן להגיש כתוספת, או כארוחה קלה בפני עצמה.
מרכיבים:
- 6 תפוחי אדמה גדולים
- 3 ביצים
- 5 מלפפונים כבושים
- 3 גזרים
- 4 כפות מיונז
- 1 כף חרדל
- כפית מלח
- כפית סוכר
- פלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה, הגזרים והביצים במי מלח עם קליפתם
- מקררים את הכל, ומקלפים
- חותכים את תפוחי האדמה, הגזרים, הביצים והמלפפונים החמוצים לקוביות של 1*1 ס"מ
- מערבבים את כל המרכיבים עם מיונז, חרדל, מלח סוכר ופלפל ומגישים.
ניתן לשמור את הסלט במקרר במשך עד שלושה ימים.
מרכיבים:
- 6 תפוחי אדמה גדולים
- 3 ביצים
- 5 מלפפונים כבושים
- 3 גזרים
- 4 כפות מיונז
- 1 כף חרדל
- כפית מלח
- כפית סוכר
- פלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה, הגזרים והביצים במי מלח עם קליפתם
- מקררים את הכל, ומקלפים
- חותכים את תפוחי האדמה, הגזרים, הביצים והמלפפונים החמוצים לקוביות של 1*1 ס"מ
- מערבבים את כל המרכיבים עם מיונז, חרדל, מלח סוכר ופלפל ומגישים.
ניתן לשמור את הסלט במקרר במשך עד שלושה ימים.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.